Adiloba İlkokulu
Adiloba Mahallesi Saruhanlı/MANİSA

VİZYON

Çalışanların çalışma ortamından memnun olduğu ,hizmet alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış,fiziki ortamın öğrenci başarı ve davranışlar ile çevresinde örnek teşkil eden bir İlkokul olmak.

MİSYON

BİZ... EKİP ÇALIŞMASINA İNANAN, İNSANA DEĞER VEREN BİR KURUM OLARAK; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ VE SAĞLIKLI DÜŞÜNMELERİNİ SAĞLAMAK, KENDİSİYLE VE TOPLUMLA BARIŞIK, BİLİMSEL DÜŞÜNMEYE ÖNEM VEREN, YENİLİKLERE AÇIK, HEDEF BELİRLEYEN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK VE 21.YÜZYILI KUCAKLAYAN ÖĞRENCİLERİ HAYATA HAZIRLAMAK İÇİN VARIZ...

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

09.90-15.05

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuzun bulunduğu Adiloba Köyü Saruhanlı ilçe merkezine 3; Manisa il merkezine yaklaşık 25 km uzaklıktadır.

Adiloba Köyü yaklaşık 200 hane ve 950 nüfüsa sahiptir.

Diğer Hususlar

Okulumuz afet riski nedeniyle boşaltılmış oup Saruhanlı Yedieylül İlkokulu binasında taşımalı eğitimle eğitime devam etmektedir.